IT Projektleder | CS Data & Consult

Står du og mangler en it projektleder?

Har du et IT projekt men mangler en it projektleder til at få projektet helt i mål? Så er jeg et oplagt valg!

Med mere end 15 års erfaring som IT-chef har jeg ledet mange projekter i mål. For mig er der ikke noget der hedder store eller små projekter, for alle projekter skal tilføre værdi til virksomheden.

Som it projektleder, kan jeg hjælpe med at udarbejde den overordnet struktur for, hvordan it projektet skal udføres, hvilke trin der skal gennemgås, og hjælper også med den egentlige implementering, hvis det ønskes.

Ved mange projekter, mangler der en it projektleder, så man få det bedste ud af det og så fejlbeslutninger undgås.

Forståeligt budskab

Ved IT projekter, kan det være svært at forstå hvad en IT projektleder forklarer, men hos mig taler jeg altid et sprog som du forstår, hvad enten det er et lille eller et stor projekt der skal udføres.

Mange IT projekter kan være teknisk tunge og med mange faglige termer, men jeg gør en ære i at gøre selv komplicerede projekter forståelige for alle - og ja jeg mener alle!

 

Udskiftning af print eller kopimaskiner

Er du ved at investerer i print- eller kopimaskiner og er lidt usikker på om det er den rigtige løsning? - Så kontakt mig og lad mig være din uvildige sparringspartner, så du er sikker på at få en løsning, der passer til dine behov med en it projektleder der styrer forløbet.

Sammen gennemgår vi hvilke kopimaskiner og printere du har i dag og hvilke ønsker og krav du har til de fremtidige enheder.

Herefter får vi nogle gode tilbud hjem fra de leverandører du gerne vil have med. Jeg skal gerne komme med et oplæg, men i sidste ende er det dig der skal træffe beslutningen

Når vi sammen har fundet frem til det rigtige tilbud, kan jeg hjælpe med implementeringen - enten som den udførende eller som tovholder og efter implementeringen og faktureringen sikres det at alle aftaler er overholdt.

Så hvis du står og mangler en uvildig partner til dit næste IT-projekt, så kontakt mig og få en it projektleder, der sikre dig en god og seriøs implementering af dit næste it projekt.

Kontakt