Hjælp til datasikkerhed | CS Data & Consult

Datasikkerhed

Datasikkerhed er mange ting. Det vigtigste er at dine data ikke går tabt, så du kan arbejde videre med ro i maven.

Der er mange måder at opbevare og gemme data, der skal bruges på daglig basis i en moderne virksomhed.

Førhen var datasikkerhed og data noget man havde på din pc, men i dag er det mere kompliceret med public cloud, private cloud eller servere i eget hus?

Alt efter hvor du har data liggende i dag, kan jeg hjælpe dig med datasikkerhed på et niveau, hvor det giver mening og hvor det pris og sikkerhed er meget nøje afvejet.

Selv om man gerne vil sikre sig på bedst mulig måde, har jeg dog en mere pragmatisk tilgang til tingene, for der er ingen grund til at skyde gråspurve med kanoner, så jeg tager udgangspunkt i dine behov for at sikre dine data og finder en bedste og billigste løsning der er mulig.

For mange mindre virksomheder vil sikkerhedskopiering ved hjælp af en USB nøgle være en fin løsning og den kan sættes op for få hundrede kroner, så der er ingen undskyldning for at glemme datasikkerheden.

Har du et Office 365 abonnement, hvor du bruger Onedrive til at gemme filer, kan du for en beskeden merpris få fuld backup af alle dine data – ikke kun filer, men også mails, kalender mv. uden at du skal kontrollere status. Det foregår alt sammen i skyen, så du kan bruge tiden på noget andet.

Derfor er det vigtigt at tage udgangspunkt i hver enkelt virksomhed, så datasikkerhed bliver på et niveau for det giver mening.

Kontakt

Fjernsupport

Jeg bruger teamviewer til fjernsupport, så tryk på knappen herunder for at åbne teamviewer på din enhed.

Teamviewer