Automatisk backup af systemer |Google+ lukker | CS Data & Consult

Backup betyder meget

Mange mindre virksomheder går lidt i panik, når de fi nder ud af, at der ikke er taget backup af deres vigtige fi ler og datasystemer. Men når hverdagen er travl, er der sjældent nogen der tænker over at tage backup. Derfor hjælper jeg med at sætte et automatisk backupsystem i gang, som jævnligt tager backup af jeres system, så I ikke mister noget vigtigt.

 

Google+ lukker den 2. april 2019

Google+ lukker den 2. april og derfor kan det være nødvendigt at hente dine data. Hvis du har en google konto eller gmail adresse, har du automatisk fået en google+ profil, men der behøver ikke at være noget særligt i profilen.

Du kan se hvilke data Google har gemt ved at logge ind med din google konto her.

Følgende indhold kan være i din google+ konto og vil blive slettet:

  • Cirkler slettes
  • Dine +1 slettes
  • Dine indlæg, kommentarer og samlinger slettes
  • Din introduktion, dit resumé, din beskæftigelse samt dine profildata fra "bor i øjeblikket i" og "steder, jeg har boet" slette
  • Mange sociale funktioner og funktioner til deling i Google+ deaktiveres i andre Google-produkter og -tjenester
  • Billeder og videoer fra dine indlæg vises fortsat i dit albumarkiv, men de slettes fra albumarkivet som følge af lukningen af Google+ for forbrugere. Billeder og videoer i kommentarer samt forsidebilleder til samlinger slettes.
  • Forsidebilledet på din profil nulstilles, og det senest anvendte forsidebillede forbliver tilgængeligt i albummet med scrapbogsbilleder i dit albumarkiv.
  • Dine tilknytninger til tredjepartstjenester deaktiveres
  • Dit chatindhold i Hangouts, Google Talk og Gmail slettes ikke
  • Eventuelle brugere, der automatisk er føjet til Kontakter, fordi du har interageret med dem i Google+, forbliver i dine kontakter.
  • Dine anmeldelser i Google Lokal slettes ikke. Du kan finde og slette dem fra sektionen "Dine bidrag" i Google Maps.
  • På nuværende tidspunkt slettes ingen af de grupper, du har oprettet. Som et led i lukningen af forbrugerversionen af Google+ sletter vi eventuelle grupper ejet af dig, som ikke har mindst én ejer, der er G Suite-bruger.
  • De begivenheder, du har oprettet, og dine svar til andre begivenheder slettes ikke, før forbrugerversionen af Google+ lukkes ned
  • Dine kommentarer på andre websites, for eksempel blogs på Blogger, som bruger kommentarfunktionen fra Google+, slettes
  • Hvis du har bekræftet dit mobiltelefonnummer for at gøre krav på en brugertilpasset webadresse, sletter denne handling ikke telefonnummeret.

 

  • Google+ sider slettes i løbet af kort tid
  • Din YouTube-kanal Casper Sanderhof bevares sammen med dine videoer og playlister. Du har fortsat adgang til YouTube. Indhold, der vises på YouTube, bevares, mens indhold, der kun vises på Google+ om YouTube-videoer, slettes
  • Din offentlige google+ profil slettes
  • Hvis du logger ind på websites og apps via Google+ Login-knappen, skal du være opmærksom på, at disse knapper holder op med at fungere i løbet af de kommende uger. De kan dog i visse tilfælde blive erstattet af en Login med Google-knap. Du kan stadig logge ind med din Google-konto de steder, hvor du kan se Login med Google-knapperne.

 

Få hentet dine google+ data til fast pris

Hvis du vil have hentet alle google+ data, kan jeg udføre dette til en fast pris på 350Kr inkl. moms og kørsel i Thisted og Morsø kommune.

Data bliver gemt på din pc i en komprimeret fil, hvorfor du efterfølgende kan se dataene. Der tages forbehold for at du har et program der kan læse disse data.

Kontakt mig allerede i dag for at få en aftale om hvornår du skal have hentet dine data!

 

Kontakt

Fjernsupport

Jeg bruger teamviewer til fjernsupport, så tryk på knappen herunder for at åbne teamviewer på din enhed.

Teamviewer PC